.:nur alesha's FotoPage:.

By: nur alesha batrisyia

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Monday, 15-Sep-2008 23:47 Email | Share | | Bookmark

 


HAPPY 3rd BIRTHDAY NUR ALESHA BATRISYIA...!



Thursday, 11-Sep-2008 14:57 Email | Share | | Bookmark

suka main masak2
tapi berangan sorang2 jerk la..
muka kadang2 manja
View all 9 photos...
haihh..lg sekali lama sungguh tak berhapdet! maafin ibu yer shasya..hahaha!
btw..next week on 15th Sept, Shasya is turning 3! sangat pantas masa berlalu kan...!
Mcm tahun lepas gak, this year bufday shasya jatuh pada bulan yg mulia nih... bulan ramadhan.. so celebrate sket2 jerk la, insya'allah after raya, we ols wat la belated party k!

Selamat berpuasa!





Thursday, 31-Jul-2008 02:55 Email | Share | | Bookmark
miss my FP olediiii...hahaha..

look at my notti face :P
berangan nak dudul dlm katil baby dia dulu..hahaha..
u ar big gurl oledi lar..
View all 16 photos...
waaahhh..lama nyer tak hapdet FP... dah bersawang tahap berhabuk sumer dah FP shasya ek... huhuhu.. sampai kan ada kwn ibu shasya yg hantar sms kenapa tak update FP... sorry... bukan sengaja tak nak update... diatas beberapa sebab2 dan kesulitan yg tak dapat di elakkan.. wahhh! hahaha... camera ibu shasya rosak la... so gambar2 shasya yg ada sangat la terhad... bukan tak nak ambil gambar guna camera phone.. tp tahu la..si shasya neh bukan boleh duduk diam.. so gambar pun mcm blur2 gituu..

kalau ada sapa2 yg rindu kat shasya tu... nih la dia aksi2 shasya yg terkini...hahahaha.. mcm artis lak anak ibu.. dah besar panjang dah... dan 'baikk' la sangat..huhuhu... sangat mencabar nak menjaga budak sowang nih... sapa kata anak lelaki jerk yg lasak.. budak pompuan mcm nih pun boleh tahan la...

oh ya... next 2 month shasya dah nak masuk 3 thn dah... tapi besday shasya jatuh pada bulan puasa la... insya'allah..nanti lepas raya kalau ada rezeki lebih boleh la wat shasya punya belated besday party.... hahaha.. nanti shasya jemput kawan2 FP semua ye...!





Thursday, 22-May-2008 23:56 Email | Share | | Bookmark
piknik di ulu yam

otw ke..
ulu yam..
shasya pikir bila la nak sampai nih...
View all 55 photos...
nih masa cuti hari wesak hari tu.... plan asal nak pegi tempat lain... last2 minute ubah rancangan nak berpiknik kat ulu yam pulak... so kita org pun ok jerk... rasanyer lagi best kot...sbb my shasya tak pernah lagi jumpa sungai/jeram mcm nih.... nih kira baru first time bawak la nih... pas tu kak zie kata fenriz pun sama..haaaa.. ok sangat.. mmg cantik arr kan..

dalam pukul 12 macam tu dah start masak2 semua... ye la... masing2 janji nak bawak makanan kan... kata piknik.. tepat dlm pukul 1 gitu semua siap dah...lega... pas tu siap semua barang.. sbb janji dng kak zie & zaimah pukul 2 jumpa dekat batu caves... so ok la... lepas zohor ingat baru we ols nak gerak mcm tu.. baru jerk keluar rumah saya perasan mcm tingkap kereta tak leh nak tutup... alamakkk apa kes lak nih...time2 dah kelam kabut mcm nih plak dia nak rosak... sedeyyy la... sbb baru jerk keluar dari rumah, so papa shasya kata nak patah balik, nak repair jap... yg aku nih dah terkujat dah..haaa?? nak repair ke...sempat ke nih...tengok jam dah pukul 1.30... aku dah mula mcm tak der mood dah... shasya pun lg la... macam hal dia buat.. hadoii..sabar jerk la... tengok2 jam dah dekat pukul 2... kak zie lak dah sms bagi tahu dah tunggu kat batu caves...lg la tak keruan... akhirnya siap gak papa shasya merepair...hihihi... pas tu apa lg... rempit la dia... mcm bawak F1... huhuhu... dalam 2.30 gitu kita org dah sampai kat batu caves dah.. then calling2 semua dah ada..terus berkonvoi 4 kereta ke ulu yam... kak zie ketua la...sbb dia tahu jalan...hahahaha

sampai2 jerk kat sana, carik tempat yg sesuai... pasang khemah..bentang tikar semua... budak2 dah tak sabar nak mandi... si shasya & fenriz asyik kena sakat jerk... ckp nak balik la hapa... menjerit2 budak berdua tu tak nak naik langsung ke darat... semua nak duduk berendam dlm air.. mmg happy sangat la... mak2nyer pun tak usah cakap... berkubang tak hengat...kan kak zie kan..hahahaha..!!

lepas mandi makan...pas tu mandi balik..makan balik... dah dekat pukul 6 mcm tu semua naik dah siap2 nak balik dah... kat situ punyalah ramai org mandi... kebetulan pula zaimah & co ada bawak khemah.. ala2 fitting room gitu...so dapat la we ols salin pakaian kat situ gak... yg kelakarnya sbb nak jimat masa punya pasal...merasa la aku dng kak zie buat tiger show kat dlm khemah tu berdua.. mmg lawak giler...kan kak zie kan... konon2 sorang tengok sana sorang tengok sini la... penyudahnya...amik kooo.. mrasa nampak lemak2 tepu aiii...awww..kosser laaa!! hiks!!

masa otw balik tu kita org singgah lak kat tepi jalan yg ada tasik besar tu..tah empangan ke hapa...tp mmg cantik sngt la pemandangan kat situ... dah amik2 gambar semua... masing2 meneruskan perjalanan pulang kerumah la... zaimah & co otw balik ke seremban..

kesimpulannyer...mmg seronok sangat2... bagus sungguh la idea kak zie tu... seronok anak2 kita dpt mandi manda kan... harap lepas neh kita berpiknik2 lg yea..!






Thursday, 8-May-2008 05:08 Email | Share | | Bookmark
mari bersolat...

baca doa sambil tgk tv lak..
tengah betul kan sila
terkial2 nak bersila..
View all 6 photos...
shasya..shasya... mcm2 karenah dia sekarang nih... sebenarnya sebelum nih dia tengah main kain napkin dia tu..buat2 pakai tudung la... lepas tu buat2 mcm org lepas mandi la... ibu & papa perhatikan jerk perangai dia... then papa cakap sian kat shasya main sorang2 kan....hiksssssss.. motippppp ckp mcm tu kan....ngeh...ngeh..

lepas tu tetiba dia bentang napkin tu buat mcm sejadah... siap buat gaya mcm org solat lg... mmg arr dari dulu dia dah tahu cara/ gaya mcm mana org solat... cuma yg dia tahu baca bismillah jerk la.. pas tu dia buat la ada rukuk, sujud, tadah tangan baca doa semua... bagus la... dia boleh ikut & ingat setiap cara nak solat tu kan... ini budak mmg lawak la.. & comel jerk pakai baju kelawar tu kan...





[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net